Copenhagen Towers

Københavns nye vartegn
Med en placering tæt på Øresundsbroen og Københavns Lufthavn står Copenhagen Towers som et smukt vartegn for København

Copenhagen Towers, etape II er udviklet og opført i tæt samarbejde mellem byggeriets involverede parter og består af et 85 meter højt kontortårn ”North Tower”, samt tilhørende kontorbygning ”North Wing”. Solstra Capital Partners står bag opførelsen af Copenhagen Towers, etape II med Sjælsø Management som byggestyrer. Byggeriet er med til at sætte nye standarder for indeklima, serviceniveau og fællesfaciliteter tilgængelige for kontorlejere og hotelgæster døgnet rundt.

Det samlede Copenhagen Towers er opført i to etaper. Etape I består af det 4-stjernede hotel Crowne Plaza  ”South Tower”, kontorbygningen ”South Wing”, en konferencebygning samt en parkeringskælder i to niveauer.

Fotobog

Se og læs mere om byggeriet.

Totalt ca. 90.000 kvm
Copenhagen Towers omfatter et hoteltårn, et kontortårn, en kontorbygning, en konferencebygning, atrium og P-kælder.
Kontortårnet, etape II
Det 85 m høje tårn omfatter ca. 30.000 m2 med 20 etager er tegnet af det internationalt anerkendte arktektfirma Foster+Partners.
Energieffektivisering
Hele Copenhagen Towers er opført med fokus på genbrug og energieffektivisering og overholder EU’s Green Building standarder.
1.400 kvm atrium
Det spektakulære atrium, der binder hele Copenhagen Towers sammen, giver mulighed for at færdes frit i hele Copenhagen Towers.
Lofter af glas, stål og træ
Atriet er et stort åbent rum. Søjler i tre etagers højde bærer grupper af trælameller, der hver illustrerer filigranet i et træs blade.
Indendørs skov
Under de store loftlameller vokser 58 Black Olive træer hentet i Florida og plantet i smukt svungne blomsterkummer støbt på stedet.
Afslappet atmosfære
På blomsterkummerne er opsat bænke og flere steder borde og stole. Det terrazzo-lignende gulv er udført af genbrugsbeton.
Vinduer og tårnfacade
Facaden i tårnet er et puslespil med 1.100 brikker. Det har taget 1 år at anbringe de 1.100 elementer, så alle passer på sin plads.
Facadeelementer
Hvert facadeelement vejer 800-900 kg. Der er monteret solafskærmning i de øverste glas på 20. sal for at reducere sol- og varmestråling.
Montering af vinduer
Monteringen af vinduerne er udført med tårnkran og mobilkraner af et team på 18 montører og én supervisor.
Håndværksmæssig præcision
Hundredevis af håndværkere har arbejdet med opførelsen gennem de ca. tre år byggeriet tog.
Motorerne til elevatorerne
Det tager få sekunder, at flytte sig de 85 meter fra atriet i stueplan til penthouse på 20. etage i Danmarks nok hurtigste elevator (2015).
Vis mere

Sjælsø Management ApS

Masnedøgade 20

2100 København Ø

Tlf. 4810 0000 

CVR-nr.: 35 39 49 23

Faktura sendes til:

regnskab@sjaelsoe.dk

Skriv til os:

© 2020 Sjælsø Management ApS